Adoption af burhøns

adoption

Høns er sjove, nysgerrige og kloge dyr med hver deres personlighed ー ligesom alle andre kæledyr. Nogle elsker at nusse og kæle, andre vil helst passe sig selv. Nogle vil helst være omkring det, de kender, andre elsker at gå på eventyr. Nogle vil gerne udfordres med tricks og træning, andre vil helst bruge hele dagen på at ligge lunt i en stribe solskin.


Men fælles for dem er, at de er skønne væsner, som helt sikkert vil berige din hverdag og få et smil frem på læberne hver eneste dag.
Og så er der meget få ting, der slår følelsen af at se en burhøne mærke græs under fødderne, sol på kroppen og luft i fjerene for første gang.


Hvis du kunne tænke dig at give en burhøne et nyt og godt liv, anbefaler vi, at du først og fremmest læser om, hvordan det foregår, de ofte stillede spørgsmål og pasningsvejledningen. Du finder materialet i menuen nedenfor. Når du har gjort det, skal du holde øje med Frie Vingers Facebook-side, hvor vi laver et opslag med information, så snart der igen kan hentes høns til adoption.


Bemærk venligst, at det er ægproducenterne, der bestemmer, hvornår vi kan hente høns hos dem. Der kan derfor være længere perioder, hvor vi ikke har mulighed for at hente høns, mens der i andre perioder kan være flere afhentninger inden for kort tid.


Tak for din forståelse!