STØT FRIE VINGER OG HJÆLP HØNS I NØD

billede

I Frie Vinger har vi brug for din støtte, så vi fortsat kan lave oplysningsarbejde om høns og kyllingers forhold i landbruget, lave redninger og give dyrlægehjælp og fortælle hønsenes historie.


Det er både dyrt og tidskrævende at redde høns. Vi henter som regel mellem 100 og 200 høns per redning, og vi har udgifter til leje af varevogn, benzin, transportkasser, foder og ikke mindst dyrlægebesøg. Sideløbende med det laver vi oplysningsarbejde og arbejder blandt andet for et forbud mod buræg.


Derfor sætter vi stor pris på ethvert bidrag, stort som småt – alt hjælper!
Nederst på siden her kan du blive fast medlem af Frie Vinger eller støtte med et valgfrit engangsbeløb.


Hvad vil det sige at være medlem af Frie Vinger?


Når du er medlem, er du med til at støtte vores arbejde gennem et fast, månedligt bidrag på 75 kr. om måneden. På den måde er du blandt andet med til at sikre, at vi altid har ressourcerne til at lave en redning, når muligheden byder sig.
Som medlem modtager du en månedlig nyhedsmail fra Frie Vinger med gode fortællinger og nyheder fra hønsenes og kyllingernes verden. Desuden skal faste medlemmer ikke betale for adoption af høns.


Bliv medlem af Frie Vinger i dag og vær med til at give endnu flere høns frie vinger.


Læs mere om at være medlem af Frie Vinger lige her.

Sammen kan vi gøre en forskel for dyrene.


Tusind tak på hønsenes vegne!


Kærlig hilsen
Lina og Frie Vinger

​ ​

DET FÅR DU SOM MEDLEM AF FRIE VINGER

Her kan du få svar på forskellige spørgsmål om medlemskab. Finder du ikke, hvad du leder efter, er du velkommen til at skrive til os på info@frievinger.dk

Hvad går min støtte til?

Et medlemskab hos Frie Vinger koster 75 kr. om måneden. Som medlem er du med til at sikre, at vi kan lave endnu flere redninger, og at vi altid kan slå til og lave en redning, når muligheden opstår. Du sørger også for, at vi kan sikre passende pleje og dyrlægehjælp til de høns, vi redder.


Som medlem er du desuden med til at støtte vores oplysningsarbejde om høns og kyllingers forhold i landbruget.
Frie Vinger er en redningstjeneste under dyreværnsforeningen Anima. Vi arbejder aktivt sammen med Anima for en fremtid uden buræg og turbokyllinger, da begge disse lever under horrible forhold i landbruget. Det er en lang proces, og din støtte går blandt andet til at holde gang i dette arbejde.

Hvad får man som medlem?

Vi sender ca. en gang om måneden nyhedsmail til alle vores medlemmer med gode fortællinger og forskellige nyheder fra hønsenes og kyllingernes verden. Du kan altid sige nej tak til mails, hvis du ikke ønsker at modtage dem længere.


Desuden skal faste medlemmer ikke betale for adoption af høns.
Det koster normalt 100 kr. at adoptere en høne ved redning. Pengene dækker konkrete udgifter ifm. en redning blandt andet: dyrlægehjælp, leje af varevogn, benzin, køb af transportkasser m.m.
Som medlem skal du ikke betale dette beløb, da du allerede gennem dit medlemskab har været med til at dække disse udgifter.


Der vil dog være begrænsninger på, hvor mange høns, der kan adopteres (ligesom der også er for alle andre), og man skal som medlem naturligvis stadig leve op til en række betingelser for at kunne adoptere (også ligesom alle andre, der ønsker at adoptere). Vi passer godt på hønsene, som skal videre til de bedst tænkelige familier, og det hænder desværre nogle gange, at vi er nødt til at afvise personer, der ønsker at adoptere, fordi de ikke kan sikre hønsene gode nok forhold.

Kan jeg stoppe mit medlemskab?

Du kan altid stoppe dit medlemskab hos Frie Vinger, hvis du ikke længere har mulighed for eller ønsker at være medlem.
Send en mail til info@frievinger.dk, så hjælper vi dig.

​ ​

Hvordan bliver jeg medlem af Frie Vinger

Du kan nemt blive medlem gennem støtteformularen her på siden. For at være medlem skal du udfylde formularen, vælge Støt fast og støtte med min. 75 kr. om måneden.


Har du spørgsmål til medlemskab, er du velkommen til at kontakte info@frievinger.dk. ​ Vi håber, at du har lyst til at være medlem af Frie Vinger og gøre en forskel for høns i en svær situation og bidrage til en fremtid, hvor vi behandler høns og kyllinger i produktionen meget bedre, end tilfældet er i dag.


Fordi alle fugle fortjener frie vinger. ​ ​